PRODUKTI:

| Spoznajte novo družino Flow
MACH Waterjet ...

| Za sisteme po meri...
pošljite povpraševanje

  Cenovno zelo dostopen model Najpogostejši Flow waterjet na svetu Vrh naše ponudbe

HYPERPRESSURE ™ TEHNOLOGIJA
Režite hitreje, Povečajte produktivnost, Znižajte stroške


REŽITE HITREJE:
HyperPressure (6.000 bar) sistem je znantno - 45% povečanje delovnega tlaka v primerjavi s tradicionalnimi 4.100 bar sistemi. Pri 6.000 barih je hitrost waterjeta več kot 3 Mahe, kar pomeni hitrejše in močnejše orodje za rezanje kateregakoli materiala. Ne glede na debelino materiala, se rezalne hitrosti pri višjih tlakih povečajo. 20-30% višje rezalne hitrosti so rezultat pospešenega abrazivnega waterjet curka, ki ga zagotavlja Flow.POVEČAJTE PRODUKTIVNOST:
Hitrejše rezanje pomeni, da v danem času lahko odrežete več delov in tako povečate iznos v kateri koli delavnici. V katerikoli proizvodnji - od domačih delavnic do unikatnih produkcij, se s HyperPressure tlakom 6.000 barov proizvede več v manj časa.

ZNIŽAJTE STROŠKE:
Povečana produktivnost ne pomeni večjih stroškov - HyperPressure črpalke (6.000 bar) imajo manjše obratovalne stroške. Te črpalke močneje pospešijo abrazivne delce, tako da je poraba abraziva za dokončanje obdelovanca 30-50% manjša kot pri črpalkah z nižjim tlakom.

PREDNOSTI HYPERPRESSURE TEHNOLOGIJE:

  • 6.000 bar proti 4.100 bar:
  • Reže 20-30& hitreje
  • Proizvaja 20-30% cenejše dele
  • Porabi 30-50% manj abraziva

  • STANDARDNE KARAKTERISTIKE Enojni ali dvojni 6.000 bar ojačevalnik z "Extended Component Life" (ECL) sestavnimi deli. Trpežno načrtovana črpalka z inteligentim krmilnikom, nadzorom in komunikacijskimi zmožnostmi. Visoko učinkovit hidravličen sistem. Polno integrirana računalniška konzola z diagnostiko in kontrolo na daljavo. Dodatna nadzorna plošča na črpalki za enostavno upravljanje in vzdrževanje. Hitro in enostavno vzdrževanje z inovativno in patentirano konstrukcijo uležanja tesnil.