NOVOSTI:

|   Flow s ponosom predstavlja Dynamic XD waterjet - prvi in edini 3-D sistem, ki uporablja SmartStream™ tehnologijo za doseganje visokih hitrosti in točnosti rezanja brez koničnosti

|   Spoznajte novo Flow družino Mach waterjet strojev

Dinamično XD rezanje visokih toleranc Uporaba Flow stroja pri izdelavi OCC motorjev

FLOW MASTER ®   WATERJET KRMILNA PROGRAMSKA OPREMA


Z NAPREDNO PROGRAMSKO OPREMO LAHKO HITRO ZAČNETE S PROIZVODNJO

Z inteligentno krmilno programsko opremo FlowMaster lahko hitro začnete s proizvajanjem obdelovancev ne glede na njihovo kompleksnost. Na Windowsih temelječ FlowMaster določi pravilen pospešek, hitrost in prebijalne parametre z njegovimi naprednimi zmožnostmi in celostnim modeliranjem. FlowMaster krmili in prikazuje vse funkcije črpalke in stroja, tako da lahko enostavno krmilite in spremljate napredovanje rezanja.
FlowMaster moduli vsebujejo:

FlowPATH(r) - Enostavna Flow waterjet programska oprema za programiranje in načrtovanje poti orodja.
FlowPATH Plus - Vključuje vektorizacijo. FlowPath v kombinaciji z vključeno verzijo FlowShift LT - hipoma pretvori vašo rastersko sliko v vektorsko, katero lahko po želji spreminjate z vgrajenimi funkcijami FlowPath sistema.


FlowCUT - napreden sistem krmiljenja waterjet strojev v industriji. FlowCUT združuje delovanje ultra visokotlačne črpalke, rezalne glave in XY rezalne mize.
FlowCUT Plus - s prevajalnikom. FlowCUT v kombinaciji z vključeno verzijo FlowCODE - hipoma prevede vaše obstoječe CNC G-kodne programe v FlowMaster (ORD) datoteke.


FlowNEST - močan geometričen modul za gnezdenje obdelovancev, ki omogoča postavitev majhnih obdelovancev znotraj večjih delov. Nudi gnezdenje obdelovancev na celih ali delno odrezanih ploščah. Kot rezultat lahko optimizirate porabo materiala in znižate stroške izdelave.

  • NASTAVITVE OBDELAVE SO ŽE DOLOČENE ZA VEČINO MATERIALOV
    Poleg tega da je FlowMaster zalo enostaven za uporabo, je obenem izjemno zmogljiv. Vsebuje integrirano podatkovno bazo rezalnih parametrov za praktično katerikoli material in debelino. Lahko ustvarite ali uvozite katerokoli standardni format risbe (dxf, iges, ipd.) z vgrajenimi CAD funkcijami. FlowMaster algoritmi in modeli rezanja polno optimizirajo hitrost rezanja, rezalno pot in obdelovalne parametre za vse materiale avtomatično in Vam prihranijo ure in ure programiranja in prednastavljanja pri vsakem opravilu.

  • NOBENEGA PREDZNANJA O CNC ALI WATERJET TEHNOLOGIJI NI POTREBNO
    FlowMaster odstrani potrebo po obsežnem učenju, ker ni uporabljenega nobenega CNC programiranja ali kakšnega drugega kompleksnega računalniškega jezika. Enostavno vnesete osnovne rezalne parametre, kot so tip materiala, debelina in željena končna kakovost robu - vse ostalo naredi FlowMaster.

  • PREDNOSTI PROGRAMSKE OPREME FLOWMASTER
    Enostavno za učenje in uporabo - nobenega posebnega znanj ali veščin ni potrebno Za vsem delovanjem je programska oprema tista, ki je strokovnjak waterjeta - da to ni potrebno vam Ekstremno zmogljiv z integrirano podatkovno bazo rezalnih parametrov za praktično vse materiale in debeline Omogoča sočasen nadzor in krmiljenje vseh funkcij črpalke ter stroja Krmili tako običajen waterjet, kot tudi dinamičen waterjet sistem rezanja


  • Vsak standardni format risbe je lahko hitro uvožen ali izdelan z vgrajenimi CAD funkcijami, prav tako pa sprejema tudi skenirane risbe. Popolno optimizira rezalne hitrosti, poti rezanja in obdelovalne parametre za vse materiale avtomatično Vsebuje modul za ocenjevanje stroškov in časa obdelave, da lahko hitro in natančno izdelate vaše ponudbe in načrtujete delo Polno kompatibilen z vsemi pomembnimi CAD programi