PRODUKTI:

| Spoznajte novo družino Flow
MACH Waterjet ...

| Za sisteme po meri...
pošljite povpraševanje

  Cenovno zelo dostopen model Najpogostejši Flow waterjet na svetu Vrh naše ponudbe
FS(Q)G

MACH 4 - B model
Zahteve rezanja in proizvodnje so zelo različne, tako kot tudi niso vsi waterjet stroji narejeni enakovredno. Flow Vam predstavlja serijo waterjet strojev ki prekašajo ostale - to je MACH 4. V podjetju Flow znanstveniki konstantno razvijajo napredne tehnološke izboljšave za waterjet industrijo in naša MACH 4 serija je opremljena z "best of the best" tehnologijo, kot naprimer: HyperPressure™ tehnologija, ki vam omogoča hitrejše rezanje z manjšimi stroški in povečano proizvodnjo, Dynamic Waterjet® tehnologija, vam omogoča natančno rezanje pri večjih hitrostih,... Standardna oprema je tudi Flow High-Performance NanoDrive System - ki slovi kot najbolj natančen sistem pogonov v industriji. UltraPierce™ in Lasersko iskanje robu tudi sodita med standardno opremo Mach 4 serije strojev.

Dimenzije obdelave: 1.3m x 1.3m; 1.3m x 2.5m; 2m x 3m; 2m x 4m; 2m x 7.3m
(možne tudi unikatne dimenzije)
Natančnost: +- 0.08mm
Ponovljivost: 0.025mm
MACH 4 - C model:
Fleksibilnost in modularna zasnova stroja Flow MACH 4 (prej imenovan WMC) omogoča unikatne konfiguracije in prilagodljivost, ki zadosti večini aplikacij. Na voljo je s programsko opremo FlowMaster® ali CNC krmilnikom,...

Dimenzije obdelave: 2m x 3m; 2m x 4m; 3m x 4m; 4m x 6m;
(možne tudi unikatne dimenzije)
Natančnost: +- 0.08mm
Ponovljivost: 0.025mm
MACH 4 - 5-Axis:
Ta abrazivni Waterjet sistem se ponaša s tri-dimenzionalnim rezanjem. Flow proizvaja kompletno linijo sistemov na ključ, ki lahko režejo kompleksne oblike.

Dimenzije obdelave: od 1.8m x 2.4m do 6m x 36.6+m
(možne tudi unikatne dimenzije)
Pomik Z-osi: do 600mm, motorizirana os
Natančnost: +- 0.13mm
Ponovljivost: 0.08mm