PRODUKTI:

| Spoznajte novo družino Flow
MACH Waterjet ...

| Za sisteme po meri...
pošljite povpraševanje

  Cenovno zelo dostopen model Najpogostejši Flow waterjet na svetu Vrh naše ponudbe

DYNAMIC WATERJET ® TEHNOLOGIJA

Proizvajajte natančne dele hitreje!

Napreden proces rezanja z vodnim curkom

Dinamični Waterjet v kombinaciji z Aktivno kontrolo tolerance, zagotavlja proizvajanje preciznejših delov pri občutno višjih rezalnih hitrostih, kot pa navadni waterjet. Ta patentirana tehnologija združuje napredni sistem pomikov, ki vklučuje unikatne matematične rezalne modele za nadzor nad majhnim kolenastim pregibom pritrjenim na rezalno glavo. Koleno omogoča rezalni glavi nagib v vse smeri - s tem se doseže kompenzacija zaostajanja rezalnega vodnega toka in konusa, ki se pojavlja pri običajnem waterjetu.

Ključnega pomena pri Dinamičnem Waterjet rezanju je na Windowsih temelječa FlowMaster inteligentna programska oprema. Vsi matematični izračuni se odvijajo v ozadju in krmilijo razmeram primeren pomik vseh petih osi z neverjetno hitrostjo. Uporabnik enostavno vnese osnovne rezalne parametre, kot so tip materiala in debelina, hitrost rezanja in željena kvaliteta robu - FlowMaster pa poskrbi za vse ostalo.

FlowMaster dimanično krmili pozicijo rezalne glave. Prepozna nagib in rotacijo potrebno pri številnih inkrementalnih točkah ob rezalni poti. Pri visokih hitrostih zunaj kotov je na primer potreben povečan nagib, ki prepreči konus. FlowMaster pozna optimalno rezalno hitrost in ustrezno oličino nagiba za dosego željenih toleranc obdelovancev ter preprečitev konusa. Zaradi tega Dinamičen Waterjet proizvaja višje kakovostne dele pri višjih hitrostih, kot običajen waterjet.

PREDNOSTI DINAMIČNEGA WATERJETA

  • Reže 25-40% hitreje od običajnega waterjet stroja (odvisno od velikosti obdelovanca in geometrije)
  • Izboljša tolerance in geometrijo obdelovanca pri občutno višjih hitrostih
  • Praktično izniči konus
  • Zmanjša stroške obdelovanca
  • Konsistentna toleranca pri vseh plasteh obdelovancev zloženih enden na drugega
  • FlowMaster - v ozadnju krmiljena operacija