NOVOSTI:

|   Flow s ponosom predstavlja Dynamic XD waterjet - prvi in edini 3-D sistem, ki uporablja SmartStream™ tehnologijo za doseganje visokih hitrosti in točnosti rezanja brez koničnosti

|   Spoznajte novo Flow družino Mach waterjet strojev

Dinamično XD rezanje visokih toleranc Uporaba Flow stroja pri izdelavi OCC motorjev

FLOW WATERJET ČRPALKE - Srce vsakega vodno rezalnega stroja

Flow proizvaja najkompletnejšo paleto ultravisoko tlačnih waterjet črpalk v industriji in smo edino podjetje, ki proizvaja tako integrirane kot prosto-stoječe ojačevalnike in direktno gnane črpalke. Tlak črpalk Flow se giba od 2.000 do več kot 6.000 Bar-ov, z močjo od 8kW do 150kW. Kot rezultat smo Vam sposobni ponuditi črpalko oziroma rešitev, ki je optimalna za vašo aplikacijo - tudi če proizvajate 24ur dnevno / 7 dni na teden ali pa imate prototipno delavnico za le nekaj ur dnevno.

Ne glede na to katero Flow črpalko izberete, ste lahko prepričani, da je zanesljiva, učinkovita in enostavna za vzdrževanje. Vsaka Flow črpalka je izdelana iz delov strogih toleranc in ostro testirana za doseganje kakovosti ter učinka, podprta z enim največjih centrov direktne podpore v industriji.

 • NAČRTOVANA ZA MOČ
  Flow ojačevalne črpalke so nominirane do 6.000 Bar-ov in naši sistemi dejansko delujejo pri nominiranem tlaku. Brez-kompromisno. Imeli boste korist od hitrejšega in učinkovitega rezanja s tlakom, ki ga nudi le Flow črpalka.

 • NAČRTOVANA DA TRAJA
  Naše waterjet črpalke so postavile industrijski standard učinka in zanesljivosti. V bistvu je nekaj naših črpalk v kontinuiranem delovanju že vek kot 25 let pri nominiranem tlaku. To je možno le zato, ker sami upravljamo z vsakim delom načrtovanja in izdelave ob upoštevanju visokih standardov kakovosti. Z uporabo Finite Element Analysis (FEA) testiramo vsako komponento. Optimiziramo pot bata in s tem minimiziramo konice tlaka. Naši atenuatorji imajo v primerjavi s črpalkami na trgu skoraj dvojni volumen in tako zagotavljajo gladek in ustaljen tlačni tok. Zaradi teh razlogov kupci po svetu zaupajo svoje posle podjetju Flow.

 • NAČRTOVANA VARNO
  Skupaj s funkcionalnostjo in zanesljivostjo, ima Flow ob načrtovanju vsakega dela v mislih tudi varnost kupca. Z uporabo napovedovalnega modeliranja in prototipnega testiranja naši inženirji izdelujejo črpalke v skladu z najstrožjimi industrijskimi varnostnimi standardi. V bistvu smo edini ASME certificiran prodajalec na trgu in naše črpalke dosegajo ali celo presegajo USDA in TUV standarde.

 • NAČRTOVANA ZA ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE
  Flow črpalke so učinkovite in enostavne za vzdrževanje. Vsaka servisna točka je bila načrtovana za jasen in enostaven dostop. Ohišje črpalke in priklopi poenostavijo nameščanje. črpalka se zapelje iz ohišja, sprednji, stranski in zgornji pokrovi pa se umaknejo za enostavnejši periodični servis. Enostavni design naših črpalk vam bo omogočal dobiti kar največ od vašega sistema.


 • POSREDNO GNANE (ojačevalne) ČRPALKE:

  Klasična tehnologija črpalk temelji na principu ojačevanja tlaka. 210 barov tlaka olja je transformirano v do 6.000 bar vodnega tlaka. Patentirana Flow tlačni ojačevalec in ekstra velik tlačni akumulator nudita neprimerljivo stabilnost in kakovost curka. Ta dejstva zagotavljajo odlično kakovost in povečane hitrosti rezanja.
  Dobavljive so različne velikosti črpalk, bodisi ločene ali integrirane v sistemu. Moč motorja med 19 kW do 150 kW generira vodni tok med 1,9 do 12,7 l/min in delovni tlak 4.150 bar ali 6.000 bar.  HyPLEX ČRPALKE:

  Moderno in učinkovito alternativo proizvajanja visokega tlaka predstavljajo HyPlex črpalke. Direktno gnane preko treh batov, dosegajo neprekosljivo - več kot 86% učinkovitost delovanja. To je enakovredno približno 30% večjemu pretoku vode pri isti energiji, v primerjavi s posredno gnano (ojačevalno) črpalko. Doseženi so nepretrgani delovni tlaki do 3.800 bar.

  Odvisno od potrebe se v rezalni sistem lahko integrirata dve različni velikosti HyPlex črpalke: 22 kW ali 37 kW z vodnim pretokom 3,1 l/min ali 4,7 l/min.  HyperPressure Tehnologija - nova dimenzija s 6.000 bar:

  Z našo inovativno 6.000 bar HyperJet črpalko, Flow postavi nov standard rezalnih hitrosti, porabe abraziva in produktivnosti. Rezanje s 6.000 bar pomeni:

  • 45% večji tlak v primerjavi z znano tehnologijo
  • do 50% višje rezalne hitrosti
  • do 50% zmanjšana poraba abraziva
  • do 30% zmanjšani stroški proizvodnje
  • Več konkurenčnosti za Flow uporabnike